något obalanserad

Jag vet jag borde ju kunde uppdatera med lite bilder lite oftare och dryga ut mina långa inlägg. Men nu funkar inte jag så. Tror jag börjar inse det nu. Iallafall just nu skänker dessa delar av mitt hem en viss frid och inspiration.

I köksfönstret hänger en alldeless ny gardin som jag hittade för en tjuga på BraBegagnat. Grymt vacker spets. Igår när jag hängde min tvätt kändes det nästan som att det var en pensionärs tvätt. Det var så mkt gammalt som hängdes på tork. Och på något sätt kändes det så otroligt fint och värdefullt. Som att jag äger en bit historia.


Mitt köksfönster är nog min favvotavla ändå. Jag tycker den är så ljus och vacker. Och så har jag ju mina vänner som tar hand om min luktande blomma. De fina plåtburkarna har jag inhandlat för en tia styck på tidigare nämnda second hand.


Och blomman mår bra! Tror jag måste göra sticklingar av den. Så många tunga grenar att det känns som att hela krukan ska välta. Välmåendet sväller över. Favoritköksböckerna får också plats i fönstret.


Min älskade stringhylla. Här har jag allt jag behöver för en härlig te bjudning. Dricker ju mest kaffe men te känns mycket mer ceremoniellt.
 
Tavlan har jag gjort av en gammal spännram och ett fint tyg jag fyndat på någon secondhand någonstans. Tyget påminde mig om farfar på något sätt.


Överst på hyllan står fina saker som jag inte använder så ofta. Men kanske om jag skulle börja med te-bjudningar att de skulle få nötas lite på kuppen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s