när det värker i benen och spritter i kroppen

Något av det skönaste jag vet är att dra köksbordet alldeles intill kökssoffan så att jag blir instängd i soffan. Framförallt såna här dagar. Jag har nu jobbat två hela dagar på mitt nya jobb och de har blivit långa dagar utan särskilt mycket tid att vila fötterna. Vi har nämligen inte haft några stolar alls i hela butiken.

Jag älskar att vara ledig och kan ibland verkligen känna olust inför att åka till jobbet. Jag har känt så även de senaste åren då jag har haft världens roligaste jobb. När jag väl jobbar så trivs jag och peppar igång på det mesta. Men när jag sedan blir ledig då finns oftast inte jobbet kvar i huvudet.

På sista tiden har jag varit trött. Så trött i kropp och i huvud och jag har inte varit sugen alls på att sluta ha julledigt. Det gick bara inte att föreställa sig att det skulle bli bra.

Nu känns det inte riktigt så längre. Eftersom jag nu kommit in i tempot med att jobba heltid igen. Dagarna blir jättelånga och jag kommer på mig själv med att bara gå runt och ha det riktigt roligt. Det är så många moment som alla är så trevliga. Som att öppna en kartong och se vad som kan gömma sig där. Eller som att hitta en riktigt fin amerikakoffert komplett med klisterlappar o allt på lagret, eller åka och handla kontorsmöbler på ikea, eller käka lunch med gubbarna ( det är bara massa gubbar o sen jag som e anställda på bygget), eller hänga med tanterna på köksavdelningen, eller städa och förbereda mitt kontor. Åh det bara spritter i kroppen av vällust och inspiration. Och samtidigt så gör det så ont! Ryggont efter två halkolyckor de senaste dagarna och ett evigt springande fram och tillbaks i 11 timmar får konsekvenser.

Därav instängdheten i kökssoffan. Här ska jag sitta nu och inte göra så mycket mer ikväll än att bara pusta ut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s