allt fokus på dig

Jag har upptäckt att min blogg fått fler besökare, och det verkar som att vissa hänger kvar och tittar in lite då och då. Ibland får jag höra från personer jag inte träffat tidigare att de läst min blogg. Det är ju jätteroligt. Men jag tycker det vore lite roligare att veta vem du är som läser min blogg! Var kommer du ifrån? Vad funderar du på i livet? Har du en egen blogg måntro? Vad drömmer du om? Varför gillar du min blogg?

Varsågod och skriv!

Annonser

10 kommentarer Lägg till

 1. Julia skriver:

  Jag heter julia och vi har aldrig träffats. Bor i Stockholm, närmar mig 30 och försöker följa Jesus. Halkade in på din blogg genom någon som länkade till den tror jag (det var längesedan) och sedan dess läser jag troget här. Tycker mycket om det du skriver om och känner också igen mig i en hel del. Annat känner jag inte alls igen mig i (som i allt underbart pyssel etc) och det är nog därför läsningen blir så spännande.

  1. admin skriver:

   Tack Julia för att du delade med dig av dig själv! Kul att du hälsar på här ofta! Frid Josefin

 2. lisa skriver:

  ..man blir lite blyg tror jag..
  jag är ju här o tittar som du redan vet.
  det är en fin blog du har, livsnära
  kramen

  1. admin skriver:

   Tack Lisa, dig kan man lita på! Fint det!

 3. frida skriver:

  jag hänger ju oxå här me dig som du vet.både Irl och online! 🙂

  1. admin skriver:

   fint det!

 4. Maria skriver:

  Jag är också 30, kristen och halkade in på din blogg via Lisas tror jag. Vi har heller aldrig träffats men jag gillar det du skriver, du verkar vara väldigt ärlig, skriver både utmanande och samtidigt påminner om vilken kärleksfull Gud vi har. Jag börjar nu våga kalla mig själv kreativ, har inte alltid varit lätt 🙂 Går en textilkurs på folkhögskola och njuter! Tack för din fina blogg och all inspiration!

  1. admin skriver:

   Tack Maria för din kommentar! Vad roligt att du går textilkurs! Det tog tid innan jag vågade kalla mig kreativ också. Det är dumt det där. /Josefin

 5. Maria skriver:

  Marie heter jag o kommer från en by uppe i norr men bor nu i göteborg o försöker utbilda mig:). 24 år och försöker vänja mig vid att bo i en stad. Vet inte hur jag hittade din blogg…klickade nog runt o hamnade här..hur som helst så gillar jag den och du skriver så bra och intressanta reflektioner. Många inlägg får mig att tänka till och det gillar jag:) Så är det fina bilder me o sånt gillas:).

  Så nu vet du det:). Jag hoppas du har det gott. Guds välsignelse till dig.

  / Maria

  1. admin skriver:

   Tack Maria för din kommentar! Roligt att höra att du får ut något av att läsa min blogg, det är mycket värt det! Frid /Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s