en helt vanlig dag

Den här dagen har varit speciell. Tid för gemenskap har stått i centrum.

20110414-231840.jpg

Allting började med att jag informerade chefen om att jag skulle komma senare till jobbet. Jag hade nämligen en viktig frukostträff att passa.

På fröken Brogrens konditori kan man lätt sitta bort flera timmar. Mitt första riktiga jobb var på ett konditori så jag känner mig särskilt hemma i den miljön. Idag hade vi en del tunga puckar att prata om och då kändes det extra fint att vi innan vi skiljdes kunde be för varann. Tänk vad bra det är att ha såna vänner och att mitt i vardagen få välsigna varandra med hoppet från den Högste!

20110414-232041.jpg

Sen fick jag min cykeltur genom drömlandskapen. Jag trivs verkligen på sadeln på denna väg!

20110414-232314.jpg

I lurarna var det självklart tillbedjan. Jag får verkligen inte nog.

20110414-232448.jpg

Det blev en sen hemgång från jobbet. Dels eftersom jag kom in senare men också på grund av att jag hade en kvällsfika inplanerad. Det blev mer än fika. Det blev tomatsoppa! Så har jag spenderat hela kvällen i goda vänners lag. Kul att få lära känna nya människor så här tycker jag. På gatan där fikat var hade man grävt ett stort hål. Jag tycker sånt kan vara rätt spännande! Dimensionerna blir annorlunda och jag känner mig hemskt liten.

Så har ännu en dag passerat. Och den är speciell på det viset att det jag gjort idag var nytt. Och samtidigt vanlig därför att de speciella dagarna bara blir fler o fler i mitt liv. Det är förunderligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s