nollställer

Det är många saker jag vill skriva om. Och jag vet inte ens var jag ska börja. Har hunnit läsa lite, höra lite och hjärnan har åter väckts. Det bubblar inom mig!

Jag är hemma hos mina föräldrar. Bland det bästa är att vara här på sommaren. Här trivs jag som allra bäst och på något sätt verkar det växa i känslor för varje år som går. En livslång kärlek som bara blir bättre och bättre. Kanske för att det förflutna och det framtida på något sätt möts här. Det här är nollpunkten hit jag kommer och liksom ser allt tydligt.

Jag ska förbereda några predikoutkast idag har jag tänkt. Jag är sugen på att slänga ut papper på golvet lägga mig ned och rita upp vad det är jag vill säga. Vi får se jag kanske nöjer mig med ett papper.

Jag tänker hur lyckligt lottad jag är över att ha ett hem att komma tillbaka till. Oavsett var i världen jag befunnit mig. Oavsett var i livskriserna jag befunnit mig. Det här hemmet har stått kvar. Innehållit ungefär samma saker jag vet var allt ligger känner varje skrymsle. Och ändå finns det hörn och lådor som kan komma med överraskningar. Det här hemmet har varit och är en sån trygghet. Den här platsen ger mig så otroligt mycket lugn.

Så mycket att jag vill stanna tiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s