myskläder

Idag har jag påbörjat något väldigt spännande. Något som inom en snar framtid kommer förändra mitt liv. Jag hade min första körlektion idag. Japp man kan vara 30 och inte ha körkort. Men nu börjar jag känna att det kunde behövas och därför har jag nu påbörjat processen.

20110705-112048.jpg

Jag har haft riktigt mysiga kläder idag. Bara gått runt och trivts. Det bästa är när det mysiga och snygga går att kombinera. Jag har blivit lite av ett proffs på det.

20110705-112201.jpg

Eftersom jag ofta haft ont i kroppen på ett eller annat sätt så har den här stilen utvecklats. Om ryggen gör mig osmidig orkar jag inte ha stela kläder. Då får man ta mjukt och viktlöst. Känns kanske inte alltid så kul men jag tycker jag hittat mycket som känns fint. Sen kan man bygga på med roliga detaljer som gör att det känns lite mer uppklätt.

20110705-112411.jpg

Jag känner mig inspirerad. Det kan bli fler outfits framöver! Och kroppens smärtor tas också om hand. En efter en. För även om jag gillar min klädstil så ska målet vara att det är inspirationen och inte smärtan som bestämmer klädvalen!

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s