varför välja?

20111003-194718.jpg

Det kan tyckas vara långt mellanrum mellan mode och teologi. Det kanske det är. Beroende på hur man ser på det. Jag älskar båda världar och tror jag behöver dem båda. Det ger näring och utlopp på olika sätt!

20111003-194949.jpg

Sen är det inte så långt från varann. Inte för mig iallafall. Båda världar handlar om att omsätta en tanke eller idé till något praktiskt. För mig är teologi bara intressant när man kombinerar det med hur det ser ut i verkligheten och hur vi uttrycker tankarna praktiskt genom våra liv. Med kläder är det kanske mer att uttrycka en känsla för mig handlar det väldigt mycket om att utmana gränser. Och genom att utmana gränser för vad som är normalt och brukligt så frigörs utrymme för friheten.

Det angränsar till vad konst handlar om. Det är samma sak. Det hör ihop. Så det är kanske inte så konstigt att det är det jag går igång på. Att definiera, analysera, ifrågasätta och drömma nytt och större.

Det handlar också om hjärtats sång. Om glädjen över att få uttrycka sig och vara en fri älskad skapelse. Och sen är det ju också ärligt talat bara jeans och t-shirt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s