the story of my life!

Häromveckan fick jag kommentaren ”det är the story of your life” och jag har funderat lite kring det. Och jag har kommit till insikten att det är så. Jag har stött på en hel del murar jag har behövt lära mig hantera och kommer vidare från. Jag är glad att Gud inte är nöjd förrän jag är helt hel. Jag är tacksam att Han med lagom mellanrum uppmärksammar mig på områden som jag behöver göra upp med.

Jag är glad för det leder mig djupare i min tro. Jag är tacksam för det gör mig mindre rädd.

Mitt hjärta svämmar över av kärlek till den Gud som älskar mig utan gräns. Som inte ser mina sår som hinder och som lyfter upp mitt i alla misslyckanden.

Jag är långtifrån ensam. Vi är många som kämpar med våra tillkortakommanden. Vi är många som är medvetna om den fallna världens påverkan i våra liv. Det glada budskapet är att vi inte behöver stanna där. Det finns en väg vidare. Det finns läkedom för alla. Och ju längre vi vandrar med vår Skapare ju helare får vi bli!

Det är mitt livs berättelse att det finns en Gud och Han väljer att resa upp istället för att trycka ned. Han väljer nåd istället för att döma. Han älskar oss ända in i kaklet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s