singelskap och konsten att gå på dejt

Andra dagen in på denna bloggutmaning tänkte jag ta tillfället i akt att tipsa om en härlig sida! Det är två klyftiga unga damer som kommit på den fantastiska idén att skriva dejtingtips och annat livsviktig som man behöver veta som singel.

Du hittar sidan här !

Jag tror inte man måste vara singel för att uppskatta sidan. Det finns en hel del lärorikt även för den som är i förhållande eller även hunnit gifta sig.

Här kan du få tips på alltifrån hur långt fram man kan planera i ett nytt förhållande, hur man ska tänka kring sex och om första kyssen.

Åh det här är så bra!! Det är så viktigt att fler, särskilt inom vår lilla frikyrkliga värld, pratar om synen på relation, äktenskap och hur det är att vara singel. Det är så viktigt med fler perspektiv och att vi får höra från personer som ännu inte är ”på andra sidan”. Missförstå mig rätt. Det är väldigt viktigt att höra perspektiv från dem som gift sig men ibland kan det kännas som att det är först då kan har ”rätt” eller vågar berätta hur det är/var att vara singel. Som att man måste vänta tills man har sitt på det torra innan man vågar dela sina erfarenheter. Jag tror vi generellt behöver bli mer modiga med att dela med oss. Framförallt tror jag vi behöver bli mindre rädda. En relation får aldrig bygga eller drivas av rädsla. Det tror jag inte blir bra.

Med de korta raderna vill jag önska en god början på en ny vecka!

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. Linda skriver:

    Det här ser jag fram emot! vilka bra hundra dagar det kommer bli!

    1. yosofine skriver:

      Tack Linda!! Jag ser oxå fram emot detta!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s