nåd att få predika

Idag var jag i Frövi och predikade! En sån där nåd som jag får uppleva genom mitt jobb. Tack vare mitt jobb har jag blivit mycket mer nyfiken på arbetet i en församling. Och för varje sånt här tillfälle så blir det lite mer tänkbart. Den här församlingen som jag fick möta idag gav mig verkligen en energikick!

20140309-215715.jpg

Det var inte fullsatt och programmet var inte minutpreciserat. Några av sångerna började med improvisation och församlingen fick hjälpa till att hitta melodin på någon sång. Men allt det där sammantaget gjorde mig så avslappnad så att jag kunde tala ännu mer ur hjärtat än jag vågat tidigare. Och efteråt fick jag så mycket uppmuntran vilket gjorde mig ännu mer tacksam över den här möjligheten!

Tänk att jag kan få dela något som blir till uppmuntran, glädje och vägledning för någon annan! Att alla stunder av mörker i mitt liv nu kan få användas som erfarenheter, visdomskällor och bevis på att Gud alltid är med i allt och genom allt.

Det är sådan glädje och nåd att få vara med om detta. Jag känner mig väldigt tacksam nu ikväll när jag ska avsluta den här dagen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s