livet med second hand

För fyra år sedan satt jag och en vän och pratade om vilka typer av jobb som jag kunde tänka mig att söka till. Second hand kom upp och jag skrattade åt tanken eftersom det just då kändes som en omöjlighet att få chansen att arbeta med just det.

Ett par månader efter det samtalet tog jag mod till mig och sökte en tjänst.. Som ledde mig vidare till den plats jag har idag.

I förmiddags blev jag intervjuad av en lokaltidning. Det slog mig när jag svarade på alla frågor hur självklart det här är för mig. Så många delar av mig blir använda i det här yrket. Så mycket av det jag brinner för har utrymme och en naturlig plats. Varje dag.

Jag drömmer och längtar efter mycket annat också. Men det är lite skönt att så här 2,5 år in i en tjänst som butikschef konstatera att det faktiskt inte var en så dum idé det där ändå. Och det där som såg så omöjligt ut i samtalet kan idag få bli en liten påminnelse om att Gud tänker högre tankar och till och med att Hans vägar är högre än mina. De där drömmarna som ter sig så omöjliga.. Kan rentav vara något som ligger i Guds plan. Något som man med lite mod får nåden att uppleva!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s