att stå inför en brant

Imorgon ska jag in för operation igen. Ett felsteg i en dans på en möhippa har förändrat mitt liv för alltid.

Dagarna fram till den här dagen har jag arbetat hårt med att hinna med allt det jag annars har större delen av våren på mig att ordna. Det har tagit en del på krafterna men det har också gett mig motivation. Motivation att nu kunna ge min kropp full fokus att återhämta sig. Nu är det tid som jag kan ge till mig själv. Mitt arbete de kommande veckorna kommer ha det som fokus.

Imorgon ska de operera mitt knä, ingen dramatisk operation alls om jag ska tro de som kan sånt här. Men för mig känns det såklart stort!

Ibland kan jag bli arg att det skulle till ett skadat knä för mig att inse hur viktigt det är att jag tar tid för min hälsa. Ibland tänker jag att det är så här livet är. Man kan inte alltid styra över det som händer i livet. Mycket i livet handlar om att acceptera. Nu känns det som att jag står inför en brant. Det kommer snabbt gå utför i en hastighet jag inte själv kan styra över. Jag kommer behöva finna mig i situationen. Jag vilar tryggt i händerna på kunnigt folk men ändå känns allt otroligt ovisst.

Den här situationen jag hamnat i är långt ifrån ett drömscenario. Ändå känner jag sån frid. Jag har länge behövt en paus. Under lång tid har jag funderat och bett Gud om mer tid för mig själv så att jag kan hinna ikapp. Även om en knäoperation är långt mer än bara vila på gröna ängar så känns det som att jag nu fått den där efterlängtade pausen. Jag har fått den där tiden då jag kan få gå in i mig själv. Hinna ikapp och dessutom bygga upp en mer hälsosam grund. Gud vet vad jag behöver. Ibland paketerar Han gåvorna i sådant som kan göra både ont och begränsa rörelseförmågan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s