dags för något nytt

Det känns lite vemodigt detta. Men jag har varit redo för det länge. De senaste åren har det blivit allt färre inlägg här på bloggen. Inte för att jag inte är lika engagerad eller för att jag inte skriver längre. Det tar sig bara andra former (bland annat instagram).
Jag startade den här bloggen för 11 år sedan för att jag behövde få utlopp för allt som bubblade inombords. Jag hade ingen predikostol då eller andra sammanhang där jag fick ge ut tillräckligt. Jag behövde ett eget forum för att utvecklas. En plats där det var jag som satte punkt. Där det var jag som bestämde när och hur det skulle skrivas. Har aldrig skrivit för någon stor skara eller drivits av att nå dem heller för den delen. Därför har det kunnat vara tyst här under långa perioder.

Det var några år då det bubblade och jag hade något att skriva nästan varje dag. Det var härligt. Det är både kul och läskigt att gå igenom arkivet. Så mycket finns där.
Jag hade framförallt två pikar då jag fick väldigt många läsare. Det ena var när jag sökte efter min man (som fortfarande är på vift) samtidigt som jag marknadsförde ett seminarie jag skulle hålla ihop med Josefine Arenius på frizon. Det andra var när jag berättade om att jag tackat ja till att bli pastor! Men det finns många andra godbitar att kolla in i arkivet om någon skulle få lust till det!
Förra året när bloggen fyllde 10 år funderade jag på om det var dags att avsluta men kände inte riktigt att det var tid då. Det har blivit några inlägg i år men det har också blivit lite dåligt samvete att jag inte gör mer här.
Under hösten har jag pausat i princip allt i mitt liv. En väldigt nödvändig paus för att få ordentlig återhämtning. Senaste åren har mycket fått dö. Jag tror det är bra emellanåt. Men det är också smärtsamt, en del saker behöver sörjas. Allt ska inte hållas levande för tid och evighet och nu har jag landat i att det är dags. Det är dags för bloggen att få sitt sista inlägg. Jag kommer inte sluta skriva, tvärtom!! Jag gör detta för att få skriva mer men på andra sätt och kanske andra forum så småningom. Jag låter det här fröet dö nu för att låta annat få växa och komma till liv. Det känns väldigt spännande att våga avsluta för att göra plats för mer. 

Tack för alla kommentarer, att ni läst och gillat. Tack också för att ni som inte hållit med hållit god ton eller bara låtit bli att kommentera! Tack för att det här har fått vara just en plats för mig att växa! Tack också till Jesus som låtit det bubbla inombords och gett mig ord och mod att dela dem! 
Vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s