Om Yosofine

Det här är en sida för oss som längtar efter mer i livet. Som vill lära sig mer om livet med Gud och oss själva. Som inte vill sätta punkt utan snegla runt hörnet och kanske komma till en ny förvandlande insikt.

Namnet är en variant på mitt namn Josefin. Jag blev under en period kallad yo so fine och tyckte att det var ett bra namn att använda. Det är inte bara jag som är så fin det är du med. Jag hoppas att den här sidan ger dig fler nycklar till att förstå det och vila i den insikten att du är så fin!

Jag är pastor i Korskyrkan Örebro där jag ansvarar för församlingens utåtriktade verksamhet med visionen ”hälsa till ande, kropp och själ i gemenskap”. Vi arbetar med att hitta verktyg och former för att låta Guds kärlek nå ännu fler till förvandlade liv. Det kan hända att jag kommer dela en del av de verktygen här.

Utöver detta är jag dotter, storasyster, lillasyster och faster. Uppvuxen med föräldrar som är missionärer och väldigt präglad av den livsstilen.

Jag tar livet på allvar. Försöker inte ta mig själv på för stort allvar men samtidigt tro på att just jag kan vara med och förändra världen.

Och förändra världen är något jag brinner för.

Välkommen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s